02-11-06

In blijde verwachting

Marathon Eindhoven. Het lijkt al weer lang geleden, maar toch kom ik er nog even op terug. Van dit event kan je op voorhand een T-shirt bestellen, maar dat wilde ik niet. T-shirtIk moest hem eerst verdienen door de volle 42,195km helemaal uit te lopen. Maar ik was dan ook een debutantje, en wist niet beter. Want wat bleek? Toen ik me na 3u43’58” fier als een gieter  naar de verkoopstand begaf (ik gebruik hier bewust niet de werkwoorden stappen, lopen…) lagen daar alleen nog L’s en XL’s. Beetje groot hé, voor een vrouw van 1.58m en 48 kg? Da’s elk jaar zo, vertelde de vriendelijke dame achter het tafeltje, maar informeer eens over een paar weken – daartegen zijn er vast wel een aantal kleinere shirts teruggekomen van winkels of andere verkoopposten. Begin deze week heb ik dus een mailtje gestuurd, en een vijftal minuten later kreeg ik dit antwoord: “Beste Ann, Wij hebben nog wel een maatje S liggen. Naar welk adres zal ik het sturen? Als het past kun je de kosten € 15,00 storten op onze bankrekening 235-0496209-66 bij Fortisbank in Neerpelt. Als het niet past, stuur je het gewoon weer terug.” . Puike organisatie, toch? (Maar da's Marathon Eindhoven sowieso op heel veel punten).

Ik ben dus in blijde verwachting… maar of ik met dat shirt ook ga durven lopen, da’s een andere kwestie.

 

23:16 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

debutantje Als een debutantje van 48kg voor 1m58 na 3u43 over de finish komt in om het even welke staat, dan vind ik persoonlijk dat dit 'debutantje' met gepaste trots in dit t-shirt mag lopen, wandelen, zitten, liggen, slapen, koken, wassen, tanden poetsen, ...

Gepost door: geert | 03-11-06

Waauw dat is service!

Gepost door: buddha | 03-11-06

shirt Ann, we verwachten niet meer en niet minder dan dat je dat t-shirt draagt !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 03-11-06

Eens benieuwd! Eens benieuwd hoe groot dat smalleke gaat zijn! 't Zijn monstermaten daar in Eindhoven, ik had een M besteld, maar ik kon er minstens 3 keer in, 'k heb die uiteindelijk nog via een wedstrijdje op mijn blog kunnen kwijtspelen aan iemand anders. Hopelijk past de jouwe wel!

Gepost door: Julie | 04-11-06

Hej ville bara ge dig en snabb heads up . De text i din
innehåll verkar köra av skärmen i Internet Explorer
. Jag är inte säker på om detta är en format
fråga eller något att göra med webbläsare kompatibilitet men jag trodde
Jag skulle lägga upp så att du vet . Den utformning ser bra men! Hoppas du får fråga
fasta snart . Kudos
Mer : casino

Gepost door: Kiera | 05-06-14

De commentaren zijn gesloten.