22-11-06

changement de decor

Vanaf vandaag vinden de wekelijkse atletiektrainingen van onze jongste dochter niet meer plaats op het lokale voetbalterrein (waar hopelijk binnenkort een piste aangelegd wordt), maar op het Domein Hooidonck (vakantiecentrum van CM). Daar kunnen ze immers bij slecht weer ook binnen sporten. Daarom verhuizen ook wij met onze woensdagnamiddagloop naar het nabijgelegen Zoerselbos. Heen en terug + 2x de wandelweg rond het bos (in totaal ca 15km), en dan zijn we op tijd terug om de dochter en vriendinnen weer op te pikken. Het Zoerselbos is prachtig om er te trainen, en zelfs na zware regenval blijft het pad goed beloopbaar. Vandaag liepen we een eerste ronde (6,2km) in 32'50". Ann voelde echter iets steken in haar kuit, en achtte het raadzamer om heel rustig naar huis te joggen i.p.v. aan een 2e ronde te beginnen. Alleen is maar alleen, en het werd stilaan donker en de regenwolken dreigden; dus verhoogde ik het tempo en was na 26'10" opnieuw aan het Boshuisje. Daarna rustig naar Hooidonck, waar ook de jeugd stilaan rond was met de training.

Na enkele dagen niet gelopen te hebben (drukte op het werk, hospitalisatie van mijn vader) deed het deugd om nog eens de benen te kunnen strekken en het "hoofd" te ontspannen.  Lopen verslavend ???  Waarschijnlijk, maar dan wel een positieve verslaving.  Geniet ervan !

                                                                                       Patrick

21:18 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hooidonk Even een kleine rechtzetting Patrick. Het is Domein Hooidonk (zonder ck). Hooidonck duidt op de straat met die naam in de directe buurt.
Inderdaad, een loopje naar en in het zoerselbos valt niet te versmaden.
Loop ze,
Bart
P.S. : ik hoop dat ik volgende dinsdag nog eens op de training raak...

Gepost door: Bart | 22-11-06

Hoe was het ook alweer? Als de kat naar huis is, sprinten de muizen?

Gepost door: AnnAlice | 22-11-06

De commentaren zijn gesloten.