09-12-06

veldloop Brasschaat

Na de snelle dinsdagavondtraining (zie verslag van Bart Runner for Runners) en wat intervals op woensdag, was het vandaag weer tijd voor "crossen in de bossen".  Brasschaat was de crime-scene.  We waren net te laat om de zusjes Huygen te zien eindigen op resp. plaats 1 en 2 in hun categorie, maar wel op tijd om te supporteren voor Simon (nr 1 !), Matthias en Kevin.  Ann haalde bij de vrouwen een heel mooi resultaat (al weten we door een fout in de uitslag niet juist welke plaats en tijd) en was weer wat korter bij de "toppers".  Ikzelf kon na een snelle en tumultueuze start net niet aansluiten bij een groep van zo'n 7 lopers, ook al bleef  "het gat" beperkt  tot 10à20m.  Uiteindelijk werd ik 20e in 22'48" (6 km).  Een wederoptredende Ralf (vorig jaar liep hij hier de kwetsuur op die hem bijna een jaar aan de kant hield) startte rustig, maar kon elke ronde iets versnellen (welcome back !).  Bij de seniors geen Dries VD aan de start, maar wel Danny die nog eens vanuit het Waasland naar de Kempen afzakte om stilaan afscheid te nemen van zijn categorie want hij wordt over 3 maand 40 jaar.  Als "oudje" deed hij het behoorlijk tussen het "jonge geweld".

Het parcours in Brasschaat is heel gevarieerd: een stuk over een dikke laag bladeren, enkele stukken harde dolomiet, maar ook een heel drassig stuk over een grasveld.  Moeilijk om de juiste lengte spikes te kiezen !  De prijsuitreiking nadien verliep nogal chaotisch in het veel te kleine clublokaal.  Maar de bouwplannen voor een nieuw lokaal hingen al omhoog.

Proficiat aan iedereen die meeliep en tot op een volgende cross.

                                                                                        Patrick

Commentaren

Oudje Helaba ... oudje :--)
willen jullie mij in een midlife crisis duwen wer

Proficiat alvast met deze fantastische blog ... heel aangenaam om te lezen en een lust voor het oog.

Binnenkort kom ik nog eens langs denk ik op een dinsdagavond zoals de kerstman... die zorgt ook altijd voor een natje !! en een droogje

Doe de groeten hé aan mijn makkers van de loopgroep

g,

een oude die bijna ne jonge is

Gepost door: Danny | 10-12-06

Oudje Danny, Danny toch, ge moet niet zo triestig zijn... Binnenkort mag je in de reeks van Patrick, Ralf, Werner en Marcel lopen. Mooie vooruitzichten dus !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 10-12-06

veldcross bij elk verslagje over een veldcross op deze blog krijg ik toch zó'n goesting om ook eens de spikes aan te binden hé ...

Gepost door: geert | 10-12-06

Raad van ne wijze Geert ,

Gewoon ne keer es doen ....

g,

het oudje van hieronder

Gepost door: Danny | 11-12-06

@ntwoorden @ Danny en Geert: datzelfde zou ik je ook aanraden, Geert, maar eerst effe wachten tot jij ook weer 'de ouwe' bent, hé. Crossen vind ik trouwens nog altijd de beste snelheidstraining voor de lange afstand. Daarom doe ik het ook (prijsje op het einde meekrijgen is anders ook wel leuk - deze keer waren het DVD's en een loopbroekje). Hopelijk mogen we je eens welkom heten bij den Apso van onzen Albert!

Gepost door: AnnAlice zelf | 11-12-06

De commentaren zijn gesloten.