06-02-07

futloos

Vorige week zaten beide “zotten die de lof van het lopen bezingen” in een loopdipje : veel werk, weinig slaap, de verjaardag van onze jongste … van lopen kwam er niet zo veel in huis.  Gelukkig hebben we ondertussen de draad weer opgenomen.  Zaterdag raapten we al onze moed bijeen, want het was hoog tijd voor een superlange duurloop in voorbereiding op de marathon van Barcelona van 4/3.  Via de bossen tussen Zandhoven en Oelegem, het Vrieselhof, Antitankkanaal, gemeentebos in Halle en Zoerselbos bereikten we onder een stralende zon Zoersel-Dorp.  Langs Zoerselhof en de andere kant van Zoerselbos (Boshuisje) keerden we terug naar Zandhoven.  Volgens de Garmin hadden we uiteindelijk 35 km gelopen (in 3u15’).  Zondag stond er dan een recuperatieloopje van zo’n 10 km (tegen 10km/u) – samen met een bevriend koppel – op het programma; en maandag was het rustdag.

Deze (dinsdag)avond trotseerden we met de APSO-groep sneeuw, wind en kou.  Voor mij is dit mijn wekelijkse snelheidstraining; Ann (licht verkouden) deed het deze keer rustig aan.

Morgen misschien nog wat intervals, en zaterdag staat de laatste Natuurloop (25km) in Lier op het programma.  Wie weet zien we daar nog andere bloggers (?).  Iedereen is welkom om 13u op de piste van AC Lyra voor 5km, 10km of 25 km. Tot dan ?

                                                                                              Patrick

22:32 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dipje. Een dipje kan altijd..maar wel snel weer herstelt met een giga loop...knap hoor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 06-02-07

... hey dag patrick, het is toch fantastisch hé als je zulke lange stukken kunt lopen? super, man, voortdoen.
marc

Gepost door: marc | 07-02-07

Antitankkanaal Mooie duurloop! Een paar jaar geleden liep ik ook regelmatig langs het antitankkanaal, zelfs een paar keer van in Berendrecht tot in Oelegem, je moest wel af en toe eens een stukje alrond omdat je niet altijd vlak langs het kanaal kon lopen maar ik vond het een leuk, rustig traject. Zaterdag zijn we normaal ook terug van de partij in Lier

Gepost door: Filip & Anke | 07-02-07

Dat is inderdaad een mooie omgeving om te lopen, in de zomer fietsen wij regelmatig langs het antitankkanaal.
Tot zaterdag in Lier.

Gepost door: Marc | 07-02-07

dipje???? Met dit soort planning kan je toch onmogelijk van een dipje spreken!?

Gepost door: geert | 08-02-07

als dat een dipje was... jawadde , wat moet ik dan soms wel niet zeggen/denken. Veel succes in elk geval met de wedstrijd dit wknd én de verdere voorbereiding op Barcelona !
Greets, Steven

Gepost door: Steven | 09-02-07

De commentaren zijn gesloten.