25-05-07

Fotomarathon, post 8

 

Lelie
 
Waterlelie (Oisterwyck, 2005)
 
Met plezier schenk ik dit virtueel bloempje aan ieder die mij op zijn/haar manier beterschap heeft toegewenst na m'n operatie, via blog, telefoon, kaartje, mailtje, bezoekje... Met wensen is het soms raar gesteld; dikwijls komen ze uit een hoek van waaruit je ze niet verwacht - ... en omgekeerd. Ook dat is een vorm van 'evolutie'.
Gisteren op bezoek geweest bij vaatchirurg Dr. De Leersnijder, ondanks zijn naam een man met fluwelen handen. Ik mag mijn 'normale activiteiten' hervatten.  Maar ik kreeg ook het nieuws dat ik heel zwakke subcutane bloedvaten heb, m.a.w. ik mag me aan nieuwe spatters verwachten. In de knieholte zit er al - of nog - eentje, maar die kan eventueel drooggespoten worden (winter). Het littekenweefsel zou mettertijd versoepelen, waardoor het dan ook niet meer gaat 'trekken' (dij) of 'steken' (enkels).  Lopen mag dan tot mijn 'normale activiteiten' behoren, eigenlijk is het niet (zo) goed voor me.
De ironie van het verhaal is eigenlijk dat ik met pozen meer 'spataderpijn' ervaar sinds die telefoonkabels uit m'n benen zijn. Wordt dit zeurend, knagend gevoel veroorzaakt door nog helende interne wonden, nieuwe spatjes in wording, of tekort aan beweging? Tijd om de loopsloefen weer definitief aan te trekken, denk ik.
En aan hen die dit doen voor Brussel dit weekend, veel plezier en succes!!

09:23 Gepost door AnnAlice in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Loopsloefen Trek aan die loopsloefen !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.