28-05-07

Fotomarathon, post 11

Barcelona fontein nacht

Plaza Catalunya (Barcelona, 2005)

 

Emmies feestje zit erop - rond énen gingen de laatste gasten naar huis, om drie kropen we in bed. Paraplus waren overbodig, zelfs de waaiers (zie vorig blog) hadden we niet nodig want er stond net dat kleine zuchtje wind om de BBQ mooi gaande te houden.

Voor de kinderen was het een bruisend feestje, net als de fontein hierboven. Ze amuseerden zich reuze. Brusselse neef Sytse was animator van (vrijwillige) dienst. Bedankt, Sytse, je was geweldig!!!

Ook veel volwassenen vonden de weg naar elkaar, en vormden gezellig keuvelende groepjes. Zelfs kritische broer Constant vond het een geslaagd feestje. Toch voelen Patrick en ik dat zelf anders aan; we draafden van links naar rechts en hebben de indruk dat we niet iedereen en alles (de nodige)aandacht hebben kunnen geven. Zo bediende bijvoorbeeld niemand zich van koffie, die als een service-item was opgesteld. Misschien omdat ik op het cruciale (koffie)moment vergat om een kruik kokend water bij de (oplos-)koffie en thee op de toog te zetten?  Ook de dessertkoekjes bleven vergeten in een doos achter de toog; en sommige gasten moesten al weg nog voor de grote ijstaart op tafel kwam. Alzheimer zorgde er bovendien voor dat de groepsfoto die ik voor een keertje wilde maken, er nooit zal komen. Tenslotte ontbijt de helft van onze vrienden- en familiekring vandaag met baguettes van Canters, en hebben we desondanks genoeg brood over om straks met het resterende vlees en groente een after-bbq te houden.

Nou ja, bedoeling was Emmie een fijne dag te bezorgen met haar neefjes, nichtjes en vriend(innet)jes, en dat opzet is wel geslaagd.

Dank aan Toon en aan j/bloggers die duimden voor het mooie weer; dank ook voor de helpende handen, in het bijzonder die van Peggy.

09:52 Gepost door AnnAlice in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: emmie |  Facebook |

Commentaren

Mooi weer O maar ik duim graag voor mooi weer hoor... In Oelegem was het net hetzelfde weer als in Zandhoven...
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 28-05-07

mercikes!! danku mama voor het leuke feest!!:D
twas echt super tof!
X

Gepost door: SARA | 28-05-07

Graag gedaan Het was met alle plezier gedaan,
Ik heb mezelf ook kostelijk geamuseerd,
een schitterende manier om de blok te beginnen.

Gepost door: Sytse | 28-05-07

We vonden het ook superleuk en ons kinderen hebben zich fantastisch geamuseerd, bedankt iedereen voor dit geslaagd feestje

Gepost door: bart en peggy | 28-05-07

Sorry! Emmie,
Sorry dat we zo 'vroeg' naar huis gegaan zijn, maar ik was zo ziek als een 'zieke hond'!!
Toch bedankt!! Het was een kei tof feestje!!
Leentje & Wim & Matti

Gepost door: leentje | 29-05-07

Een mooi feest... en kids die je ervoor danken ! Wat wil je nog meer, AnnAlice ? Hoop met jou ook verder alles aan de betere hand... Greets,

Gepost door: Steven | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.