31-05-07

Fotomarathon, post 14

Kraanvoge

Kroonkraanvogel (Monde Sauvage, Aywaille)

Vandaag wil ik graag het blog van Philip en Lies in de kijker stellen. Vijf maanden lang trekken zij door Centraal-Amerika. Ze waren al in Guatemala,  Mexico (Tulum)  en Cuba. Momenteel vertoeven ze in Honduras, in een bij nachte spooky regenwoud. Als ze een internetcafé tegenkomen maken ze hun avonturen van de voorbije dagen/weken wereldkondig. Ze verstrekken graag informatie en tips, en vinden het leuk dat hun blog ook door anderen gelezen wordt. Hun stek vind je hier.

Update van Fotomarathon, post 13: het fijnste van de hele dinsdagavondtraining ben ik gisteren nog vergeten te vertellen. Bart tracteerde alle lopers op een heerlijk glaasje appeljenever dat we met plezier leegdronken op de gezondheid van zijn zoontje Nand. Dank je wel, Bart! 

Dienstmededeling: onze 20.000ste bezoeker is stilaan in aantocht. Benieuwd wie dit zal zijn. Maakt u zich bekend?  (Bijvoorbeeld met een printscreen via de Mailknop of zwerend op uw communiezieltje onder 'Reacties'). We zullen u in de bloempjes zetten!

14:15 Gepost door AnnAlice in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

kroonkraandinges oef, 't is maar een kroonkraanvogel ... aan het kapsel vermoedde ik een foto vanFabiola te herkennen

Gepost door: geert | 31-05-07

De commentaren zijn gesloten.