16-06-07

Fotomarathon, post 30

 
P8090105 (2)

Carcassonne, 2004

 

Wie er graag op vrijdagavond de stress van de voorbije werkweek afloopt tijdens een wedstrijd, kan op 29 juni terecht in VoRselaar (Kempen) op de 17de Kardinaalsjogging Wie er graag op vrijdagavond de stress afdanst, kan op 29 juni terecht in VoRselaar op het boombal van het Na Fir Bolg Folkfestival. Wie er graag op vrijdagavond eerst de stress van de voorbije werkweek afloopt en vervolgens afdanst, voelt zich op 29 juni in VoRselaar zeker in de hemel.

Wat de kardinaalsjogging betreft, je kan er als volwassene 1, 2 of 3 rondes van 5 km lopen. Het parcours loopt grotendeels door bossen en over dreven en passeert het plaatselijke kasteel met slotgracht. Met enig geluk zie je misschien wel de jonkvrouw (of -heer voor de dames). Voor kinderen zijn er aan de leeftijd aangepaste wedstrijden. De voorbije twee jaar was het op de avond van deze Kardinaalsjogging tropisch warm. Benieuwd welk weer we dit jaar zullen krijgen. Als het niet te warm is, loop ik hier misschien terug mijn eerste wedstrijdje. Tenminste, als m’n  goedbedoelende entourage daarmee instemt. (Tja, hoop doet leven...)

En dan, op naar het boombal. Men wil er opnieuw een gooi doen naar de titel van grootste boombal van het land. Halen ze die niet binnen dan zal men er waarschijnlijk geschiedenis schrijven als een van de fijnste dansavonden van het land.  Gedanst zal er zeker…Vanaf 20u30 tot 21.15 is er dansinitiatie olv Rafael. Na opener Meet me zijn Ashels, Pain Depice en Follia aan de beurt.  Tussendoor zorgen Bogus en Blue Wire voor de juiste sfeer in de pub.  Voor de nachtraven spelen The Love  Pumps in de late uurtjes. (Toegang: 7€ in vvk via folkfestival.be.)

Maar het festival stopt niet met het boombal, integendeel, het is dan pas begonnen. Tot zondagavond kunt u van folk allerhande genieten.  

Alle info - het volledige programma, prijzen, ligging... - over Na fir bolg vindt u hier:

FOLKFESTIVAL NA FIR BOLG 2007 29-30 JUNI & 1 JULI

Het is misschien een ideetje om aan beide evenementen met een flink aantal bl/joggers deel te nemen. Ik laat het nog weten aan de webloglopersblog, maar hier kunt u alvast ook uw stem laten horen. Let's rock... (nou ja...)

16:45 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: na fir bolg festival, boombal |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.