24-06-07

Nieuwsflash

Gino Casier, een collega APSO-loper, eindigde 6de in de Nacht van Vlaanderen, een wedstrijd over 100 km. Hij had er volgens deze site 7u58 voor nodig. Ongelooflijk!!! Het was z'n eerste 100 K; z'n langste afstand op training bedroeg volgens zijn begeleider Ralf 65 km. Hij wilde binnen 8u eindigen. Da's dus prima geslaagd. Ook knap hoe hij voor zichzelf het doel zo spectaculair maar toch haalbaar kan stellen. Chapeau!!!!

Als eerste eindigde Mark Papanikitas, nog zo'n loopwonder!

Superloper van in de rechtermarge, die zichzelf  'joggerke' noemt, liep er de Marathon en eingdigde als 21ste in 2u58, en dit ondanks heel veel last in de buik. Zijn verhaal kun je hier lezen.

Van Anke Moreel en Filip Gerard, de twee toppers achter Disrun (in rechtermarge: Liefde is...samen de marathon lopen) heb ik nog geen uitslag gevonden. Anke ging waarschijnlijk de Marathon lopen.

In elk geval: aan iedereen die vrijdagnacht lopend in plaats van slapend doorbracht, een dikke proficiat!

09:04 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (2) | Tags: nacht van vlaanderen 2007 |  Facebook |

Commentaren

Volgend jaar zijn jullie er toch ook bij hoop ik????

Gepost door: Filip | 24-06-07

@ntwoord @Filip: never say never, maar NVV lijkt mij een uitputtende wedstrijd na een hele dag activiteit + bovenop verlies van nachtrust. Patrick loopt sowieso niet graag in het donker, en ik heb in het donker het gevoel dat ik sneller loop (of autrorijd) dan ik effectief doe. Bljkbaar heb jij dat gevoel ook.
De Dodentocht is echter iets wat ik wel eens wil doen in een combinatie van lopen en stappen. Maar dat lopen hoeft dan niet zo snel als de M.
Grtz!

Gepost door: AnnAlice zelf | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.