17-08-07

Back in the old country

(jeugdwerk van S. Dali - Zicht op de oude haven van Cadaqués)

Na drie weken deugddoende vakantie (2 weken Frankrijk en 1 week Spanje) werd het hoog tijd om de voorbereiding voor Eindhoven te starten (… en nog eens te bloggen J).  Tijdens het verlof zijn we sportief wel bezig gebleven: we hebben vooral gefietst (MTB), maar het lopen beperkte zich tot zo’n 2x/week.  

Dinsdag heb ik dan de draad weer opgenomen met de loopgroep; woensdag volgde een lange duurloop van 22 km (rustig gestart, halfweg tempo opgedreven) in 1u55 en vandaag (vrijdag) werkte ik 6 x 800m (telkens in 3 min.) af.  

Wij overwegen om volgende zondag (26/8) deel te nemen aan de “descente de la Lesse” , een wedstrijd over 21,9 km tussen Houyet en Dinant.  Wie heeft ervaring met deze wedstrijd ?  Zijn er nog bloggers die naar Dinant afzakken ?  De term “descente” lijkt me nogal misleidend als je het profiel van het parcours bekijkt: er zitten 2 serieuze klimgedeeltes in (Gendron en Walzin).  Meer info: http://www.archathle.be/infosc.htm

                                                                       Patrick

21:34 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Kunst in de Bloggroep ??? Leuk !! welkom thuis zou ik zeggen ,en wat de Ardennen betreft ik ken redelijk goed die streek (vroeger veel op stage met de paardjes geweest in Hour(Houyet)het is daar redelijk heuvelachtig maar te doen ,wij zijn deze zomer enkele dagen in Arimont (Malmedy) gaan lopen das wat anders geen 10m vlak ... maar ik zou het ginder avonturieren moest ik jou zijn das een goeie training voor Eindhoven

Gepost door: katrien r | 18-08-07

Welkom terug en het trainen weer goed opgepakt..
En geen idee over de wedstrijd.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 18-08-07

die Walen toch ... ... ze boycotten niet alleen elke vorm van regeringsgesprek, ze misleiden ons ook nog met hun taalspelletjes: 'descente' wil gewoon zeggen dat je de Lesse stroomafwaarts volgt. Succes in de Ardennen!

Gepost door: geert | 20-08-07

bergen tja, als je kan trainen in de bergen van frankrijk en spanje is de ardennen natuurlijk erg makkelijk ;-)

Gepost door: Bjorn Paree | 21-08-07

Dali - daling Geef mij de jonge Dali maar, zijn later werk kan ik niet altijd genieten/
Veel plezier zondag, zelf zit ik dan in "de Vlaonders"

Gepost door: Jo | 22-08-07

Ardennen Laat ze maar eens zien wie An en Patrick zijn ! Succes !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 22-08-07

dag ann en patrick! helaba,ik ben eindelijk es op deze website geraakt,heb zowaar een hele avond zitten lezen, zo raak ik tenminste bijgebeend hoe het met jullie gaat:-).Leuk dat jullie gaan lopen tvv make a wish, onze elias heeft twee jaar geleden ook een wens mogen doen bij MAW en dat werd toen een megafijn weekend voor het hele gezin.(elias heeft het er nog vaak over)
groetjes!
kristien en co

Gepost door: kristien menten | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.