02-09-07

Knock-out

De omstandigheden: na een te korte nachtrust om 10 een ontbijt bestaande uit een broodje en een zacht eitje; tot 13.30 bureau- en licht huishoudelijk werk; nog snel een nectarine en een glas water; loopkleren en drankgordel (water) aan en weg om 14u.

Resultaat: honger na 500m, maar terugkeren wilde ik niet. De 'flubberreep van Decathlon' wilde ik bewaren tot 15 km. Zo gezegd, zo gedaan en de helft dan verorberd. 5 km later opnieuw reuzehonger en de andere helft flubber opgesoupeerd. Op 25 km was alleen nog wat water over. Dat heeft me nog 2 km verder geholpen, en toen was het (nog méér) afzien. 30 voor ogen houden was het enige wat me op dreef hield, en ik heb het dan ook geen meter langer getrokken! (Patrick droeg de Garmin) Ik was KO - leeg en opgebrand. Waar is de tijd dat ik altijd met een lege maag liep?

Uiteraard zal niet alleen het lichte ontbijt zijn tol geëist hebben, maar ook de de 22k van zondag (descente de la Lesse), de 25k-duurloop van woensdag, en de twee feestjes afgelopen week waardoor ik een eind na middernacht in bed lag. Patrick mag het in het artikel hieronder dan hebben over 'goesting', wat ik de laatste kms ervaarde, was vooral 'frustratie'. :-(


Duurloop30K(3)

23:09 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

reden van duurlopen daarom doe je toch die dertigers: zodat je de kans op een slechte repetitie, en dus spreekwoordelijke garantie op een zalige wedstrijd, kan houden!
Verlang niet altijd een training die perfect verloopt ... je bent sterker bezig dan je zelf denkt en niet eens zo veel minder sterk dan je zelf zou willen ...

Gepost door: geert zelf | 03-09-07

Doel? Dat zijn toch ook al serieus wat kilometers per week, van snel opbouwen gesproken... Gaat er dit jaar nog een PR verpulverd worden op de marathon?

Gepost door: Anke | 04-09-07

verbazingwekkend Verbazingwekkend wat het duo Malfliet-Caremans blijft presteren...
Tot vanavond,
Bart

Gepost door: Bart | 04-09-07

Vervelend zo'n honger gevoel maar toch wel goed gedaan hoor..
En rustig aan opbouwen nu.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 04-09-07

rust ik kan je volgen : rust doet soms wonderen !!!

Gepost door: kj | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.