10-10-07

De Klimop

12/09  Brasserie De Klimop opent in Deurne

"Het is een ideaal pand, niet te klein of te groot", weet eigenaar Alain Van Neylen (24) uit Boom. "Mijn vriendin en ik hebben het in drie weken tijd omgebouwd tot een dagzaak, modern en gezellig ingekleed met warme kleuren en een uitnodigend terrasje. Voorbijgangers zijn alvast erg nieuwsgierig. Ze gluren door het raam en eens ze het interieur hebben gezien, komen ze binnen."

Alain is dan wel eigenaar van De Klimop, zijn vriendin, Natascha Van Camp, runt de zaak. De ondernemende man baat ook een eetcafé in Aartselaar uit, maar kent Deurne vrij goed. "In mijn studententijd werkte ik in het kasteel in het Rivierenhof. Er zijn veel cafés in de buurt en enkele avondrestaurants, maar hier kan jong en oud al vanaf negen uur 's ochtends ontbijten. Tijdens de middaguren is het mogelijk om te lunchen of pannenkoeken of wafels te bestellen; al dan niet te degusteren met een van de zes bieren op vat die we aanbieden. "

"We hebben ook een uitgebreide kaart met verzorgde snacks en overheerlijke suggesties", zegt Alain. "Onze chef bereidt werkelijk verrukkelijke maaltijden. Zo zijn de frieten, de lookboter en alle sausjes gegarandeerd vers. Vrijdag en zaterdag kunnen klanten tussen vijf en zeven ‘ribbetjes à volonté' eten voor slechts 12,5 euro en elke zondag bieden we ook een brunch aan. Als openingsactie krijgt iedereen die in september en oktober tussen negen en elf een drankje bestelt, een gratis ontbijt."

WV
Brasserie De Klimop, Gallifortlei 259, Deurne

14:41 Gepost door AnnAlice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.