24-10-07

The week(s) after

Na de marathon in Eindhoven weinig tijd gehad om blogs te lezen, laat staan zelf iets te « pennen ».  Nogal laat gewerkt, bezoek van een Spaanse achternicht van Ann (dagje mee naar Brugge en omgeving), optreden van de Fixkes bijgewoond, enz.

Toch heb ik vorige week de nodige tijd besteed aan recuperatieloopjes om zo snel mogelijk de benen weer soepel te krijgen na de marathon.  Maandagavond een half uurtje (heel moeizaam), dinsdag 40’ met de loopgroep (al heel wat beter) en woensdag een uur samen met Ann.  Toen was de meeste “stijfheid” reeds verdwenen.  Tijdens het weekend kon ik dan ook al weer vlot 20km trainen.  Zo hoop ik de conditie op peil te houden om op 18 november in Kasterlee de halve of hele marathon te lopen.  Blijkbaar zullen daar nogal wat bloggers aan de start komen: een mini Eindhoven-bis dus ;-) .  Het is inderdaad een heel aantrekkelijke wedstrijd langs veld- en boswegen door de Netevallei en over de Kempense heuvelrug. Voor meer info: http://www.marathonkasterlee.be

                                                                                  Patrick

22:06 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Kasterlee dacht eerst om er ook te gaan lopen, maar komt wat te vroeg. Succes in elk geval!

Gepost door: geert | 25-10-07

HM of M ? Alweer de Marathon gepland in november of wordt het toch een supersnelle HM ?? In beide gevallen heel veel succes gewenst.

Gepost door: Bjorn Paree | 03-11-07

APSO cross Proficiat met jullie knappe prestatie op de APSO-cross van gisteren. Zelf had ik er niets te zoeken, want het korte loopje dat ik gisteren deed was niet direct je dat... Ik hoop er dinsdagavond terug bij te zijn.
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 04-11-07

De commentaren zijn gesloten.