26-12-07

Kerstweek

Inmiddels zijn ook de Kerstdagen weeral gepasseerd. Kerstavond brachten we onverwacht door met veel volk rond tafel (eigenlijk 2: een voor de jeugd en een voor 18+): vrienden en buren die op het laatste moment werden uitgenodigd en mee van de partij konden zijn.

Patrick en ik vierden (stilletjes ook) onze eerste 30-er van de voorbereiding op Barcelona. Die liepen we vorige zondag voor 2/3 samen; zelf deed ik er iets minder dan 3 uur over. We vertrokken onder een stralend blauwe lucht, maar de laatste 3 kwartier liepen we in de erwtensoep (die ik op dat moment liever letterlijk had gehad). De maandagse uurtjes dienden om het kerstfeestje voor te bereiden; de dinsdagse om te luieren (na een nachtrust die pas begon om 5u 's morgens). Vandaag (woensdag) haalden we wat schade in door het lopen van vijf (P) en vier (A) yassoo's die we beiden onder de beoogde tijd hielden (ondanks het opnieuw laat gaan slapen om 1u - deze keer zaten Julie Andrews en de familie Von Trap daar voor iets tussen). Mijn bedoeling was om er drie te lopen, maar m'n truitje lag nog aan de andere kant en ik moest dus terug. De vierde was dus een probeersel, maar hij lukte in exact dezelfde tijd als de tweede.  Met in- en uitlopen bij legden we zo'n 13/11 km af. Nadien namen we deel aan het kerstfeestje van ons loopclub Apso: lekkere broodjes en een koffiekoek in heerlijk gezelschap. Beter kan je een training niet afsluiten! Bedankt aan ons gedreven bestuur!

Zaterdag plannen we om deel te nemen aan de jogging/wandeltocht in Vorselaar, een aanrader van Ralf, die wel meer gulden looptips heeft (Kasterlee en de Descente de la Lesse liepen we immers ook op zijn aanraden). Je kan er 5, 10 of 15 km lopen (of wandelen) en de bevoorrading is uitgebreid. Ideaal dus voor een duurlooptraining en een frisse neus in deze eindejaarstijd van knusheid, gezelligheid en lekker hapjes. Enjoy all of it!

21:05 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.