27-04-08

Kloof dichten tegen 25 mei (20 km van Brussel)

Ik ben net terug van een kennismakingsloop met de andere Ladies (en ook heren) van de sponseractie Ladies in Red ten voordele van Afghaanse vrouwen, maar in het bijzonder voor de aanschaf van bevallingskits om de hoge kinderbedsterftecijfers naar beneden te halen. Deze actie is al eens uitvoerig aan bod gekomen op dit blog - voor meer info: klik op betreffende link in linkermarge.

Via stortingen is er een 2000-tal euro binnengekomen - cashgeld was nog niet geteld. Helaas, het streefdoel was 8000 €! Dus daar zijn we nog veraf. Daarom nogmaals: stop aub ook effe een duit in het zakje, als je dit nog niet hebt gedaan natuurlijk. Elke gift is welkom en kan gestort worden op rekeningnummer 877-7986501-19 van VIVA-SVV met vermelding '20 x 20 x 20'. 

 HEEL HARTELIJK DANK!!

PS: er valt niet alleen een financiële kloof te dichten tegen 25 mei, maar wat mij betreft ook een conditionele. Pff :-/ . Door omstandigheden heb ik de laatste weken nauwelijks gelopen. Er is dus werk aan de winkel. Gelukkig ga ik niet naar Brussel om een goeie tijd te lopen (ik herinner me blogverhalen over de chaotische aankomst vorig jaar met minutenlang wachten om te kunnen binnenlopen) maar voor het goeie doel. Da's eens wat anders en ik hoop echt dat de actie veel mag opbrengen. Hoe meer euro's, hoe meer kinderen de kans zullen hebben te kunnen opgroeien met hun moeder, en niet als (halve) wees.

16:23 Gepost door AnnAlice in Loopsport | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |